Zoeken
One Fleet ServicesCar & Truck Wash
Home | Contact | Route
 

Car & Truck Wash

   

One Fleet Services heeft ook een vaste Car & Truck Wash waar gewerkt wordt op maat van de klant en waar men steeds een maximale kwaliteit en service nastreeft. Uw voertuigen kunnen er ook terecht voor een interieurreiniging. 

Op de site van Cardoen-Autostad, Boomsesteenweg 958 in Wilrijk bieden we onze klanten One Car Wash, een moderne wasstraat met keuze tussen een Regular, Gold en VIP-programma. De car wash is open 6 op 7 (ma-zat 08u30-12u00). Op dezelfde locatie bieden we ook One Car Finesse aan waar uw voertuig terecht kan voor een makeover grondig onder handen genomen wordt.

Omdat de regio rond Genk een belangrijk transit- en distributiepunt is, hebben wij het Mobility Center Genk Zuid (Bilzen) gekozen als locatie voor onze One Truck Wash ! Met 2 roll-overs wassen wij met de grootste zorg elk type bedrijfswagen.

Het Mobility Center Genk Zuid (Bilzen)  is een mekka voor de transporteurs en hun chauffeurs. Het is een ‘full service center’. Naast de One Truck Wash is er een ruime en bewaakte parking en bevinden er zich verder allerhande technische bedrijven.

One Truck Wash is gelegen op de Kruisbosstraat 2 (zijstraat Taunusweg), , 3740 Bilzen. We zijn telefonisch te bereiken op 089-24 40 56 of per mail op
truckwash-genk@onefleetservices.be

Voor internationale bedrijven of bedrijven waarvan het wagenpark niet on-site staat, ontwikkelden we een netwerk van car- en truck washes op diverse strategische locaties in Europa. Bovendien beschikt One Fleet Services voor het beheer van de wasbeurten over een aangepast IT-platform.

Mijn One Fleet Services
Favorieten